Ако ремонтите продължат над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноски

На 2 февруари 2015 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Япаджа“ в кв. „Враждебна”, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Япаджа“, информират от дружеството. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на адрес ул. „Япаджа“ №9.


Временно спиране на водата в понеделник ще има и в кв. „Орландовци“. Това ще засегне живеещите по ул. „Христо Станишев” от ул. „Свобода” до ул. „Христо Батанджиев”, ул. „Стоян Стоименов“ за времето от 10:00  до 14:00 часа. Ако ремонтните дейности продължат над 12 часа, от дружеството ще осигурят водоноска на адрес: ул. „Христо Станишев”, на ъгъла с ул. „Свобода“.

 

От 10:00 до 14:00 часа в понеделник водоснабдяването ще прекъсне временно за клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Родопи” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Дунав”. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на адрес: ул. „Родопи”, на ъгъла с ул. „Дунав”.