Песента на феновете „Денят Х” с премиера на сцената на X Factor тази вечер по Нова

Песента на феновете „Денят Х” ще направи своята премиера на сцената на X Factor тази вечер. В създаването на парчето се включиха около 800 почитатели на шоуто, след като в продължение на две седмици изпращаха своите предложения за текст и фрази на Facebook страницата на шоуто. 

„За нас е страхотна чест, че ще изпеем парче, създадено от хора, които са проявили желание да станат част от емоцията, която преживяваме ние”, развълнувано коментира Славин. Пламен и Иво пък са твърдо убедени, че песента трябва да звучи поне толкова приповдигнато, колкото хита Happy на Фарел Уилямс, а Михаела обещава, че четиримата ще взривят сцената и ще превърнат „Денят X” в истински хит. Невена вече дори има своя любим цитат от песента, а именно: „Никой няма да ми дава тон, чувствам се като един милион!”. 

Часове преди полуфинала претендентите да станат новият X Factor споделиха пред камерата на „На кафе” вълненията си за предстоящия тази вечер концерт. Какво разкриха те вижте във видеото тук.

Кой ще си тръгне? Каква ще бъде развръзката на полуфинала и кои ще бъдат тримата, които ще спечелят своето място на големия финал? 

Не пропускайте X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова.