След оспорван двубой Пламен и Иво напуснаха сцената на крачка от финала

Невена, Михаела и Славин са тримата финалисти, които ще се борят за победата в X Factor на големия финал на 9 февруари, понеделник, от 20.00 ч. по Нова. 

 

След оспорвани елиминации между едни от най-обичаните участници – Пламен и Иво и Невена, братя Добреви напуснаха сцената на шоуто. Двамата вдигнаха на крака публиката с изпълнението си на What makes you beautiful на One Direction. Веднага след това обаче, с песента на Селин Дион  I Surrender, Невена отново напомни, че е един от сериозните претенденти. След като журито не успя да вземе единодушно решение кой заслужава да продължи напред, последната дума имаха зрителите – техният вот определи на големия финал да отиде Невена. Въпреки това, с усмивка и заявката, че България вече има своя нов дует, Заки изпрати своите финалисти. 

Изключително бляскав спектакъл и оспорвана битка предложи полуфиналът на X Factor. Михаела взриви публиката с изпълнението си на голямата Лили Иванова – „За тебе бях“. След това наелектризира сцената с мотори, висока доза адреналин и вечния хит на Тина Търнър The best.

Сериозна доза рок предложи и рок откритието на сезона Славин. Талантът откри концерта с класиката на The Rolling Stones – Satisfaction, като изправи жури и публика на крака. „Дони се обади от апаратната ужасно развълнуван“, с тези думи Мария Илиева коментира изпълнението му на „Уморени крила“, една от емблематичните песни на музикалния продуцент на шоуто.  

Не пропускайте големият финал на X Factor на 9 февруари, понеделник, от 20.00 ч. по Нова.