Двете световни звезди пристигат у нас специално за големия финал на X Factor в понеделник от 20.00 ч. по Нова

Тосканско вино и смути са част от задължителното меню, с което екипът на X Factor ще посрещне рок легендата Джо Лин Търнър и британската поп звезда Джеймс Артър. Вокалистът на Rainbow и Deep Purple и изпълнителят на Impossible пристигат в България, специално за да участват в големия финал на шоуто и да подкрепят своите фаворити този понеделник, 9 февруари, от 20.00 ч. по Нова.

Рок титанът Джо Лин Търнър е известен със здравословното си хранене и афинитета към доброто вино. Затова в списъка му с изисквания присъстват органична храна, разнообразие от фрешове и тосканско вино (любопитното около Търнър е, че той има италиански корени). Легендарният фронтмен ще бъде посрещнат с луксозна лимузина, задължително обаче с шофьор, който владее английски език. Джо Лин Търнър, за когото се твърди, че е изключително земен човек, признава, че по време на пътуванията си обича да разговаря с хората и да научава от тях интересни неща за държавата, в която се намира. Рок звездата не веднъж е споделял, че за него България е чудесна страна, в която има много приятели, а българските фенове са сред най-ревностните му почитатели. Той и съпругата му дори са имали желание да построят лятна къща у нас, за да могат по-често да идват в България.

С голяма изненада за българските фенове пристига британската поп звезда Джеймс Артър. С помощта на Рей Хеджис, музикален продуцент на X Factor UK, хитовият изпълнител е приготвил нов аранжимент на популярно парче, което ще представи на големия финал в понеделник заедно с един от талантите на шоуто. По време на престоя си у нас Артър държи да има на разположение някои от своите любими храни и напитки. Начос със сирене е едно от нещата, без които Артър признава, че не може да живее. В здравословното му меню присъстват различни салати и смути – шейк от плодове или зеленчуци и натрошен лед.

Джеймс Артър и Джо Лин Търнър ще излязат на сцената на X Factor България, за да пеят в дует със своите фаворити и да допринесат за един грандиозен финал в понеделник, 9 февруари, от 20.00 ч. по Нова.