Тя ще помага на авторите на съдържание да усъвършенстват своите умения

Vbox7.com, най-големият български сайт за видео споделяне, стартира своя видео академия за влогъри и автори на съдържание. Основната цел е да подпомогне развитието и усъвършенстването на техните знания и умения в създаването на качествени видеа.
 

"Създаването на Академията е част от усилията ни да предлагаме все по-разнообразно и качествено видео съдържание във vbox7.com. По-качественотo и интригуващо видео съдържание ще бъде по-гледано, ще привлече повече рекламодатели и по този начин ще даде възможност на авторите на съдържание да печелят повече”, каза Христо Христов, главен изпълнителен директор на Нетинфо. 

 

"Като професионалисти сме готови да споделим своите знания за онлайн видео съдържание и опита си в продуктовото позициониране и популяризирането на съдържание. Вярваме, че това ще бъде много полезно за авторите”, допълва той.

 

Видео академията, част от стратегията за развитие на vbox7.com, ще стартира с първа среща-семинар през април. Тя ще продължи с организирането на отворени лекции и семинари на тема видео продукция, разпространение, монетизация и срещи с известни влогъри и познати автори, които ще споделят своя личен опит и мотивация в създаването на видеа. 

 

Цел на видео академията на vbox7.com е дългосрочно да осигури постоянна подкрепа за желаещите да правят видеа, да помага с практически съвети и насоки в творческия процес на изработка, както и да консултира авторите по важни за тях теми. Така те ще могат да създават по-интригуващи видеа за потребителите, а това от своя страна ще ги направи по-успешни и по-печеливши като влогъри.

 

Като част от видео академията vbox7.com щe създаде специален видео канал и блог, където всички влогъри и бъдещи автори на съдържание ще имат достъп до цялата информация от проведените обучения и семинари.