Известният кулинар да опитва да съживи едно легендарно заведение тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Шеф Манчев влиза в ролята на психолог, за да съживи едно легендарно заведение в следващия епизод на „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ресторант „Чучура“ в сърцето на стария Пловдив има над 30-годишна история. Основан е от известния пловдивски ресторантьор Таня Гинева, която върти кухнята с помощта на семейството си. В последните години заведението запада. От Лондон се връща внукът на Таня, който решава самостоятелно да поеме управлението. Само година по-късно младият мъж вдига ръце и се обръща за помощ към шеф Манчев, който се отзовава веднага. Известният кулинар забелязва от пръв поглед развалената храна, неработещата техника и погледите на недоволните клиенти.

Стратегията на Манчев е да провокира среща между младия Георги и именитата му баба, за да разбере какви са причините да се стигне дотук.  Таня впечатлява известния кулинар с опита и уменията си. В този епизод шеф Манчев за пореден път ще се изяви и като роден психолог. Той ще изведе Таня и Георги на емоционална разходка в центъра на Пловдив. След разказа на опитната ресторантьорка за бляскавото минало на  „Чучура“, в който не е можело да се влезе без резервации, за елитната клиентела от актьори, адвокати, министри, дори и Тодор Живков, баба и внук ще вземат важно решение. Междувременно един добър колега ще се притече на помощ на шеф Манчев, за да му помогне в спасяването на „Чучура“.

Кой е той, какво е решението на Георги и баба му и какви изненади е подготвил Манчев, гледайте в „Кошмари в кухнята” днес от 21.00 ч. в ефира на Нова.