Преди 2 години клипчето предизвика бурни реакции в мрежата

 

 

Клипче с тригодишното момиченце, което пуши цигари, предизвика вълна от отрицателни реакции през последните дни. Преди две години в социалните мрежи гръмна клип с други герои, но със сходно съдържание. В него 19-годишна майка се забавлява, докато учи детето и племенника си да пушат и да пият кафе. Майката сама публикува клипа  в интернет. Бащата научил от екрана за видеото. 

Още по темата

 

Екип на Нова телевизия потърси какво се случва с тях сега. Социалните служби влязоха в дома на детето и провериха – живеело добре. Гледали го при родителите на бащата, защото майката го изоставила още четиримесечно. При едно от редките си посещения тя заснела клипа, известен като „Пуши, мама”.

 

По телефона майката заяви, че иска да вижда детето си занапред. Бащата Любомир Димитров отговори, че би й дал да гледа детето, но само ако и той присъства. 

 

След публикуването на клипчето майката бе задържана за 24 часа, разпитана и освободена. Но по искане на бащата й бе наложена ограничителна мярка. Към момента децата са с баща си и няма информация те да са в риск.

 

Репортер: Йоана Иванова