Известен политик, нестандартен маг, доказани водещи и още добре познати лица

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов прие предизвикателството да застане пред профайлъра на „Комбина” за експертен анализ на жестовете в „Хвани ме ако можеш”. Той ще бъде и гост в съботното студио, за да даде лично отговорите, които са останали неизказани.

 

Двама известни водещи и бивши ефирни половинки на Лора Крумова - журналистите Георги Коритаров и Милен Цветков, ще тестват колко неудобен може да бъде столът на гост в студиото. Повече за подводните камъни на професията и какво е да водиш с някой друг – зрителите на предаването ще видят в рубриката „Без комплекси”.

 

Красимир Боев отново предизвиква бурни страсти със социалния си експеримент тази седмица. Журналистът влиза в ролята на гадател под прикритие, тръгвайки по следите на набиращия все по-голяма популярност бизнес „екстрасенс в България”. В съботната „Комбина” предстои дебюта на Красимир Боев като Маг Красиан.

 

Здравното риалити на доктор Мирослав Ненков ще ни покаже какво стои зад маската на хирурга. Станка Златева обещава да приготви нещо специално и да даде точната рецепта на победата. Предстои и дългоочаквана среща с един емблематичен актьор за България, който отдавна не е заставал пред камерите за интервю.

 

Още интересни гости в откровени разговори по темите на деня и репортажи на точното място ще видите в „Комбина” с Лора Крумова и Галя Щърбева – събота, 21 март, 15:00 ч. по Нова.