По темата спорят гримьор и пластичен хирург

 

Станаха ли жените в България клонинги на известни модели? Поддръжници и противници на тезата се събраха в студиото на „Комбина”.


„Българките копират всичко, което може да бъде до някаква степен полезно за тях, за да може да се издигнат. Не съм против да копират, но съм против това, че копират едно и също. Копират държание, цвят на косата”, обясни гримьорът Борислав Соколов в рубриката „Без комплекси”.


Той призна, че често до неговите услуги прибягват жени, които носят снимка на известни личности и искат да бъдат гримирани като тях.


„Ако природата е решила да ти даде някаква прилика с някого, то тя е видна без да правиш някакви корекции”, добави гримьорът Борислав Соколов.


„Българката не е загубила идентичността си. Най-малката ми клиентка е на 7 години и дойде да си направи ушите, защото тогава е препоръчителната възраст за отопластика. За разкрасяване пристигат 18-19-годишни момичета. Оперирал съм три абитуриентки, от които две за уши, една за бюст, защото гърдите й бяха различни”, коментира пластичният хирург д-р Ангел Енчев.  


Повече по темата гледайте във видеото.