"Ако има някакъв семеен театър, аз съм примата, а те са слугите", разказа актрисата

 

"Ако има някакъв семеен театър, аз съм примата, а те са слугите. Много ме глезят и съм спокойна с тях. Не съм от този тип майки, които когато имат деца, нямат нищо друго", разказа в "Комбина” актрисата Аня Пенчева за съпруга си Ивайло Караньотов и сина си Ангел.

 

"Още като беше малък знаех, че Ангел ще предпочете мъжките спортове. Той беше на три години и караше сноуборд”, сподели още актрисата за избора на сина й да се състезава с мотори.

 

"Много тежки моменти съм имала със спорта, с който се занимава. Много пъти съм се питала кое си заслужава – дали когато свири българския химн заради Ангел. Дала съм си сметка, че за мен никога няма да свирят химна и няма да стават прави хората. Казвала съм си заслужава ли си тази гордост”, споделя още Аня Пенчева.

 

"През последните години вложихме неимоверни усилия, имахме много силен спонсор в лицето на Цветан Василев, не мога да не го кажа. Карахме световно, но получи нула признание. Това ни отказа. Спортните журналисти са една от причините, които ни отказаха", сподели Ивайло Караньотов.

 

Още за семейния живот на високи обороти, за лишенията и рисковете в живота им гледайте във видеото.