В "Хвани ме, ако можеш" на детектора пред Надя Узунова застава острието на БСП

 

В "Хвани ме, ако можеш" на детектора пред Надя Узунова застава острието на БСП Антон Кутев, за да тества искреността си по горещи теми, свързани с левицата. 

 

Липсват ли ви изявите в парламента?
Кутев: Определено ми липсват.

 

С какво се занимавате в момента?
Кутев: Опитвам се да изкарам по някой лев, справям се с това. Занимавам се главно с това какво искам да се случи в бъдеще с българската политика и с мен конкретно.

 

Криминален психолог: Наблюдава се леко притискане на устните в опит за контрол на усмивката. Това издава желание да не се изпусне значима информация.

 

В немилост ли сте към партийното ръководство?
Кутев: Не бих казал.

 

Говорите ли си директно с тях?
Кутев: Да, друг е въпросът, че се научих да не казвам всичко директно, понякога премълчавам. Стремя се обаче никога да не лъжа.

 

Криминален психолог: Невербалното поведение говори за честност. На по-късен етап от отговора обаче се забелязва отново специфичното притискане на устните, което е явен опит за прикриване на усмивката. Отново има неискреност в конкретното изречение.

 

Още ли мислите, че избирателите на БСП са бедни и безперспективни?
Кутев: Това беше просто една заигравка, която беше оценена по достойнство.

 

Кой е истинският лидер на БСП в момента?
Кутев: Абсолютно безспорно е, че това е Михаил Миков. Той е по-силен от Станишев в момента като възможности в организацията и управлението. Така че съм убеден, че няма два центъра в БСП.

 

Криминален психолог: Наблюдава се изместване на ъгълчетата на устните надолу. Това означава, че зададеният въпрос е неприятен за интервюирания и има несигурност в отговора му.

 

Още от детектора на лъжата – гледайте във видеото.