"БСП в момента се намира в по-голяма изолация, отколкото в предишни години", смята той

 

"Големият отговор за кризата на левицата и на БСП е по-голям от рамките на България. Левицата в Европа има проблеми и те се крепят на това, че създадохме един много неравностоен и несправедлив свят”, заяви в предаването „Комбина” Антон Кутев.

 

БСП в момента се намира в по-голяма изолация, отколкото в предишни години. За мен изходът е да се търсят кандидатури, които са по-скоро насочени навън от нашето собствено пространство”, на мнение е Кутев.

 

"В момента безспорно не сме готови да управляваме поради простата причина, че с гласовете, които имаме, ние нямаме нито възможността, нито правото да го правим. Това, което трябва да се случи, е да докажем, че имаме тезите”, заяви той.

 

На въпрос страхува ли се левицата от тайните на Цветан Василев, Кутев заяви, че е „за” наяве да излезе всичко около КТБ, независимо от това кои са хората, замесени в скандала.

 

"Ако има хора от БСП, трябва да стане ясно кои са те. Това нещо трябва да приключи, но това няма да стане. Ще е дълга игра, която е ужасно непочтена и съсипва остатъците от морал в елита на България”, на мнение е Антон Кутев.

 

Как се представи той пред телевизионния детектор на лъжата - гледайте ТУК.