Тези и още любими гости очаквайте в „Комбина” днес от 15.00 ч. по Нова

В Деня на победата, 9 май, Мая Манолова ще представи своята лична равносметка в предаването „Комбина” по Нова. Депутатът от БСП ще повдигне завесата за победите в политиката и извън нея пред водещите Галя Щърбева и Лора Крумова. 

В предаването очаквайте среща и с бизнесмена Киро Киров и сина му Иван Киров. Разговор със скорост 333 километра в час – за ограниченията, които спазват зад волана и тези, които не спазват в живота.

В рубриката „Анализирай това” Красимир Боев ще отведе зрителите до отсечката, известна като Пътя на смъртта. Негов навигатор и коментатор на опасните маневри на шофьорите ще бъде рали състезателката Диана Стоянова. 

И още в предаването: в Шокова зала всяка секунда е ценна, а рубриката „Без упойка” представя мястото за неотложна спешност, където лекарите поемат най-тежките случаи.

Мария Йотова разказва историята на охранителя Здравко Леков, станал близък със Скарлет Йохансон. По време на снимки той предотвратява инцидент с холивудската актриса и я спасява от падане от кон.

Обичаният изпълнител Орлин Павлов ще изненада посетителите в мола и ще разкаже за предстоящия си концерт, в който влиза в ролята на Франк Синатра. Предстои среща и с легендарната певица Маргарита Хранова, която ще готви в кухнята и ще разкаже за обедите, превърнали се в ритуал в една мъжка фамилия.

Тези и още много горещи теми и любими гости очаквайте в „Комбина” днес от 15.00 ч. по Нова.