Той коментира ситуацията с "армейците" и беше категоричен, че не би се заел да помага на клуба

Още по темата

„Няма как да помогна на ЦСКА", това каза футболистът Димитър Бербатов, цитиран от Gong.bg.
Той коментира ситуацията с "армейците" и беше категоричен, че не би се заел да помага на клуба нито управленчески, нито финансово.

 

"Не мисля, че каквото и да коментирам за ЦСКА, нещо ще се промени. Аз не съм състезател там. Не трябва да се търсят постоянно мнения, защото става една каша и после не се случва нищо. Трябва да се търсят хората, които ръководят отбора и те да се опитат да помогнат, а след това да се търси отговорност евентуално от тези, които са докарали до това състояние. Ако се стигне до момент, в който ЦСКА да има управление, както в Англия, може и да говорим да помогна. Но едва ли ще се стигне дотам, защото няма нормално мислещ човек, който да вземе предприятие или бизнес, който е с минуси и той да трябва да ги връща”, каза той.

 

Той е категоричен, че няма как да помогне.

 

 

„Навсякъде има проблеми и скандали във футбола. Тук трябва да се действа, както във ФИФА. Иначе виждате какво се случва - ЦСКА е пред закриване, „Левски” няма пари и най-титулуваните отбори са в положение, в което не трябва да бъдат и всички страдаме от това”, допълни футболистът.

 

„Трябва да се оставят хората, които ръководят отборите да оправят клуба. Не бива да се търси мнение от всеки и всеки да бъде ръководител, било то и фенове", каза Бербатов.