Той определи убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина като трагедия

 

Виновни ли са футболните фенове и за какво? За счупените седалки по стадионите и за потрошените автобуси след мачовете – със сигурност. От няколко дни насам обаче, футболните фенове са обвинявани в друго – за сблъсъците в Гърмен, за ескалацията на напрежението между българи и роми. Според разследващите зверското убийство на ученик в столицата, отговорност най-вероятно носят футболни запалянковци.


„Няма нищо по-ценно, нищо по-истинско от живота, особено един млад живот. Животът не е игра. Не ми се ще да вярвам, че от футбол може да се стигне дотук. Но смятам, че обществото не трябва да заклеймява една прослойка от себе си, а трябва да заклейми режима, защото това, което се случва в момента е режим на безнравие”, обясни шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето.


Той определи убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина като трагедия и призова органите на реда да разкрият в най-кратки срокове кой убийството на Георги.


Диана Найденова и Димитър Ангелов – Дучето в разговор за агитките, агресията по стадионите, за отбора, за присъствието му в Гърмен.