Причината е шествие на заетите в сектор "Сигурност"

Промени в движението в центъра на столицата ще има на 12 юни, петък, съобщават от Столична община. Причината е провеждането на шествие „Против промени в осигурителната система за заетите в сектор „Сигурност”, чието начало е от 17:00 часа.

 

От 12.00 часа до приключване на мероприятието на 12.06.2015 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на превозните средства на участниците в протеста, както следва при сектор „Б” на Национален стадион „Васил Левски”; на моста пред Национален стадион „Васил Левски”; на ул. „Оборище” между ул. „Г.С.Раковски” и пл. „Св. Александър Невски”.

 

Сборен пункт  на участниците в митинг-шествието да се организира от 17.00 часа на 12.06.2015 г. в градинката пред църквата „Свети Седмочисленици”.

 

Шествието ще се проведе от 18.00 часа на 12.06.2015 г. по следния маршрут: от сборния пункт по ул. „6-ти септември”, наляво по ул. „Ген. Гурко”, ул. „Г.С.Раковски”, ул. „Славянска”, ул. „Дякон Игнатий”, бул. „Цар Освободител”, до пл. „Народно събрание” и обратно по бул. „Цар Освободител”, ул. „6-ти септември” до сградата на МВР.

 

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението.