Той поясни, че Невена Велинска никога не е употребявала наркотици

 

Антони Ненов, близък приятел на Невена Велинска – майката, чието 3-годишно дете бе пребито от двама 18-годишни младежи, които са били наети да го гледат, разказа в „Часът на Милен Цветков”, че животът ѝ не е лек и сама отглежда детето си. Майка  ѝ и баща ѝ са починали, а бащата на момченцето не се интересува от него. 

Още по темата

 

"Тя се грижи за детето много добре. То е осигурено с всичко като удобства вкъщи. Не мога да си обясня жестокостта от тези хора”, коментира Ненов. Той обясни, че за първи път научава за тези младежи и не ги познава.

 

По думите му Невена никога не е употребявала наркотици, каквато информация се появи в медиите, и единствената ѝ цел е била детето ѝ да живее добре.

 

Певицата Антонина, която е майка на две деца, заяви от своя страна, че действията на Невена Велинска са били безотговорни.

 

"За мен понятието добра майка приключва там, където 3-годишно дете остава без майка си. Винаги може да се намери компромисен вариант на работа, с която да се препитава и детето да не остава само. Аз лично не бих си оставила децата така, защото може да се случи всичко”, на мнение е Антонина.

 

Собственичката на фирма за детегледачки Мирела Лазаров коментира, че е недопустимо родителите да оставят децата си за дълъг период от време. Тя разказа, че в конкретния случай не е трябвало майката да се доверява на толкова млади и неопитни хора.