Твърди се, че нападателят е в преговори с "Уест Хем"

Сезонът в английската Висша лига вече започна, но местните клубове продължават да търсят подсилване с качествени футболисти. Точно това изглежда ще позволи на българската звезда Димитър Бербатов да се завърне в Англия. 

Още по темата

 

Според изданието "Сънди Пийпъл", цитирано от Gong.bg, благоевградчанинът е на крачка от повторен престой в столицата Лондон. Източници на медията твърдят, че нападателят е в преговори с "Уест Хем".

 

"Чуковете" усилено търсят качествен нападател и представители на българина са се свързали с тях и той им е бил предложен. Очаква се развитие по евентуална сделка да има в близките дни.

 

Изданието твърди още, че Бербатов е бил предложен на още един клуб от елита - "Лестър". Там мениджър е Клаудио Раниери, който преди близо две години настоя за привличането му в "Монако" и пази изключително добри спомени от работата си с него.

 

Миналата седмица нападателят изглеждаше съвсем близо до подпис с "Астън Вила". За преговорите с бирмингамци помогна и бившият капитан на клуба Стилиян Петров. В последния момент обаче сделката се провали.