Смята се, че той възприемал Даяна като "евентуална съпруга трофей"

Кандидатът за републиканската президентска номинация милиардерът Доналд Тръмп преди години буквално преследвал принцеса Даяна, съобщава в. "Кориере дела сера". 

Още по темата

 

Изданието се позовава на разкрития на британската журналистка Селина Скот, която била близка с принцеса Даяна. Тръмп се познавал с журналистката и не скривал пред нея интереса си относно личния живот на принцесата.

 

Когато милиардерът научил, че бракът на Даяна с принц Чарлз се разпаднал, той предприел истинска офанзива спрямо принцесата. Започнал да й изпраща огромни букети, всеки един от тях на стойност няколкостотин лири, разказва журналистката. Тези букети, най-често от орхидеи и рози, били придружавани и от бележки, в които милиардерът описвал възхищението си от принцесата.

 

Със сигурност Тръмп е възприемал Даяна като "евентуална съпруга трофей", разказва Селина Скот. Днес от бележките на Тръмп до Даяна няма и следа, но журналистката Селина Скот се кълне, че в даден момент принцесата имала чувството, че е преследвана от Тръмп. Тогава журналистката я посъветвала просто да изхвърли бележките към букетите.