Ако ремонтите продължат над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноски

На 21 август, петък, заради диагностика на уличен водопровод на ул. „Чавдар войвода“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Спортист“, ул. „Алеко Константинов“, ул. „Еделвайс“, ул. „Канала“, „Перуника“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Мировско шосе“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Чавдар войвода“, на ъгъла с ул. „Христо Ботев“.

 

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Неофит Рилски“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на 21 август на клиентите, живеещи в района на ул. „Княз Борис I“ от ул. „Неофит Рилски“ до ул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Княз Борис I“ до ул. „Цар Самуил“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Княз Борис I“, ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.

 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Шишман“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на 21 август на клиентите, живеещи на ул. „Цар Шишман“, от ул. „Аксаков“ до ул. „Славянска“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Цар Шишман“, ъгъла с ул. „Хаджи Димитър“.

 

Поради ремонтни дейности при бл. 276, жк „Обеля“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на 21 август на клиентите, живеещи в района на бл. 276, бл. 277 – висока зона. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска пред бл. 276.

 

В петък, 21-ви август, заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов“, с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите, живеещи в района на ул. „Алеко Константинов“, ул. „Иван Вазов“, ул. „Мичур“ и ул. „Хайдутин“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Момина сълза“, ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 15, с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на 21 август на клиентите, живеещи в района между ул. 20, ул. 16, ул. 1, ул. 31. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. 15, ъгъла с ул. 24.

 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 7, с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на 21-ви август на клиентите, живеещи на ул. „Приморско“ от №17 до №27, ул. 7, ул. „Бистра река“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Бистра река“ №21.

 

Поради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Захари Зограф“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на 21-ви август на клиентите, живеещи в района на ул. „Захари Зограф“, от ул. „Герена“ до ул. „Свети Горазд“ и ул. „Герена“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от комапнията ще осигурят водоноска на ул. „Захари Зограф“, ъгъла с ул. „Герена“.

 

В петък, 21-ви август, заради диагностика на ул. „Макгахан“, жк „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите, живеещи на ул. „Макгахан“ от ул. „Панайот Хитов“ до ул. „Владимир Вазов“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Макгахан“, ъгъла с ул. „Панайот Хитов“.

 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Борис Найденов“, с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на кариера „Холсим“, градински център, бетонов възел и фирма „Станилов“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска пред базата на фирма „Станилов“.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.