Автомобилът, в който двамата пътували, се ударил в крайпътно дърво

 

При инцидент на пътя загинаха двама млади мъже. Трети е с опасност за живота. 

Още по темата

 

Катастрофата е станала рано тази сутрин на  прав участък, който пресича село Сталийска махала близо до Лом.  Минути преди осем, трите момчета от Сталийска махала тръгват към работата си в Лом. Още в селото с превишена скорост, 21-годишния шофьор губи контрол над автомобила и се забива в в 30-годишен бор.

 

На място загиват 22-годишния Витко, който се возил отпред и 33-годишния Силвестър.  От полицията отричат да е имало гонка, но хората от селото твърдят друго. Бащата на Витко твърди, че момчетата са участвали в надпревара на пътя.  Някои от хората предполагат, че скоростта, с която са се движили младите мъже е била доста над разрешената.  

 

21-годишният шофьор имал книжка от няколко години. Според местните обаче тази катастрофа му била поредната. Хората в селото настояват по главната улица да се сложат няколко легнали полицаи, за да се ограничи скоростта.

 

Статистиката на катастрофите само от началото на този месец е наистина черна. Станали за 470 катастрофи, при които са загинали 42 души. Ранени са близо 600, 33 от които са с опасност за живота.

 

Репортер: Биляна Борисова