Ако ремонтите продължат над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноски

На 9 септември, сряда, заради провеждане на степ тест на налягането във водопроводната мрежа в кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 6:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Околовръстен път“,бул. „Черни връх“, ул. „Крайречна“, ул. „Агличе“, ул. „Андрей Бачковски“, ул. „Проф. Боньо Ангелов“, ул. „Под гората“, ул. „Невена Коканова“, Парк „Ботаническа градина“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „площад „Цар Иван Александър“; ул. „Лешникова гора“ ъгъла с ул. „Цветарска“.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“, център , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 19:00 часа на 9 септември на клиентите на, живеещи в по бул. „Васил Левски“ от ул. „6-ти септември“ до ул. „Данте“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на бул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Данте“.

 

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Любляна“, кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на 9 септември на клиентите, живеещи по ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Букет“, по ул. „Букет“ от ул. „Любляна“ до ул. „Войводина могила“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Любляна“№23.

 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антон Безеншек“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на 9 септември на клиентите, живеещи на ул. „Антон Безеншек“, по ул. „Проф. Беньо Цонев“ от ул. „Лепенец“ до ул. „Константин Фотинов“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Антон Безеншек“ №2.

 

В сряда, 9 септември, заради изграждане на връзки на уличен водопровод на ул. „Липа“, кв. „Вердикал“ гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите, живеещи в района на ул. „Райко Даскалов“, по ул. „Методи Иванов“ от ул. „Липа“ до ул. „Варна“, ул. „Липа“, ул. „Тепето“, ул. „Нишава“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Райко Даскалов“ ъгъла с ул. „Липа“.

 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Евлия Челеби“, кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите, живеещи по ул. „Евлия Челеби“ от площад „Сред село“ до ул. „Лазарополе“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Евлия Челеби“ ъгъла с ул. „Кореняците“.

 

Заради разкриване на уличен водопровод на ул. „Съзнание“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Съзнание“ от ул. „Ком“ до ул. „Снежник“ и ул. „Къпиновски манастир“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Съзнание“ ъгъла с ул. „Къпиновски манастир“.

 

Поради монтаж на спирателен кран на ул. „София“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „София“ №110 и №112. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „София“№110.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.