Има ли галвният прокурор информация за журналисти, които са доставчици на дрога?

 

До края на деня главният прокурор Сотир Цацаров ще вземе решение дали да поиска имунитета на лидера на „Атака“ Волен Сидеров.

 

Още по темата

На въпрос дали има информация за журналисти, които са доставчици на дрога, както твърди депутатът от „Атака“, главният прокурор заяви, че не е знаел, че „най-големият бранител на законността в тази държава е Волен Сидеров“.

 

"Няма основания за искане на имунитета ми. Ако го поискат, ще искам имунитета на този, който го иска", каза по-рано Волен Сидеров по повод случилото се в петък вечерта, когато заради предизвикан от него скандал и конфликт с полицейски служители, стана ясно, че ще бъде направено искане до главния прокурор за свалянето на имунитета му.

 

„Не съм удрял собственичката на магазина. Собствениците могат да кажат всичко, защото те са засегнати, защото ударих десетката. Наркотрафикът в София се закриля от полицията. Аз знам, че във вашата телевизия има клиенти на продавачите на дрога, знам и кой ги снабдява”, обърна се към репортера на Нова Надя Ганчева Волен Сидеров.