Какви са версиите по случая?

 

Откриха три трупа в апартамент на улица „Асен Христофоров“ в квартал „Кючук Париж" в Пловдив. Сигналът към полицията е подаден около 11.00 часа. Районът е отцепен. 
Семейството живее от една година в този апартамент под наем.

 

35-годишният Благой Сапунджиев е застрелял от упор с пистолета си 29-годишната си съпруга Йорданка и 5-годишната си дъщеря Петя. След това се е самоубил.

 

Телата на тримата са открити, след като работодателят на Благой се опитал да се свърже с него, не успял и тогава се обадил на майка му. Тя също не успяла да се свърже със семейството, затова заедно с техния кум отишла до апартамента. Там се натъкнали на страшна картина. 

 

Съседка разказа, че в пет часа сутринта са били произведени три изстрела. Майката и бащата бяха разделени, разказа жената, но напоследък той идвал по-често в апартамента. 

 

Жената е счетоводител, а мъжът е шофьор, разказа друг съсед.

 

Криминалистите извършват оглед на мястото на инцидента. Засега отказват да съобщят конкретна версия, но едната хипотеза е за убийство от ревност, другата - заради дългове. 

 

Подобна трагедия се случи преди три години в Пловдив, когато военнослужещ застреля двете си деца и жена си, след което се самоуби. Досега няма отговор какво го е накрало да го направи. 

 

Репортер: Благой Бекриев