Опитите и на медиите, и на разследващите да го открият, удрят на камък

 

Разгневеният баща, набил две деца, които се закачали със сина му, е обявен за общодържавно издирване. Опитите и на медиите, и на разследващите да го открият, удрят на камък. За първи път пред камера обаче застана учителката, опитала да го спре. 

Още по темата

 

Два дни след инцидента екип на Новините на Нова се срещна с Олга Савова пред Националното училище по изкуства в Плевен. Учителката е категорична, че най-голямата жертва е Цветан - синът на разгневения родител.

 

Учителката намекна, че поведението на момчето е зов за помощ към родителите му да го обичат. Затова и най-вероятно Цветан е преувеличил спречкването си с Мартин и се е стигнало до агресията на бащата.

 

Екипът на Нова потърси бащата Милен Антов и майката в семейното им жилище. Там обаче нямаше никой. По всичките си дела Антов е пробвал да се изкара невменяем. В момента той е в петгодишен изпитателен срок на поредната си присъда за икономическо престъпление.

 

В училището на Цветан, Мартин и Георги пък ще лекуват раните на децата с изкуство и една предстояща изложба "Не на насилието!".