Вижте какво се случва в едно училище във Вълчи дол!

 

Клип с ученици, които танцуват кючек в класна стая, предизвика лавина от коментари в социалната мрежа. Кадрите са снимани в училището във Вълчи дол. 

 

Ана, Саша и Йордан танцуват, оказва се, в голямото междучасие пред погледа на класната на двете момичета. Подготвяли танц за Деня на талантите. 

Още по темата

 

„Ние коментирахме какво точно са решили по време на ваканцията, избрали ли са песен, слушахме няколко мелодии и честно казано, в кръга на шегата ми пуснаха и тази песничка  и казаха: „Ето, госпожо, какво сме научили”. И аз ги оставих да си играят, имаше достатъчно време до биенето на звънеца, с биенето на звънеца, вижда се на клипа, ставам и им казвам: „Прекратете”. Те излизат от стаята и това. Не смятам, че сме нарушили някакъв правилник”, заяви класната Маргарита Димитрова.

 

Клипът бил качен в мрежата от недоброжелател. И децата, и учителите от училището във Вълчи дол уверяват всички, които са гледали тяхното клипче, че достатъчно уважават паметта на Левски, въпреки чалгата в междучасията, а отзад са портрети, рисувани от самите ученици по повод годишнината от обесването на Апостола.

 

От инспектората вече са направили проверка и нарушение не е открито, а героите от клипа, разбунил духовете, продължават с репетициите за деня на талантите.