Според слухове Пратиша Банерджи била бременна във втория месец

Любовно терзание, парични проблеми, стреса от шоубизнеса и дори убийство. Тези версии се носят в Индия след смъртта на известната актриса Пратиша Банерджи от сериала “Малката булка”, който в момента върви по Нова телевизия. 24-годишната красавица бе намерена обесена на вентилатора на тавана. Откри я приятелят ѝ - актьорът Рахул Радж Сингх. Според лекари тя е била бременна във втория месец, пише изданието "Миддей", цитирано от „24 часа”.

 

“Влязох в спалнята и я видях да виси. Веднага повиках съседите и я заведохме в болницата. Предполагахме, че е все още жива, но не бе така”, разказа Сингх.

 

Той призна, че се уплашил и затова не се обадил в полицията. Младежът бе арестуван за разпит, нае си адвокат и влезе в болница със стрес и пристъпи на задушаване.

 

“Пратиша бе ведър човек, едва ли би посегнала на себе си. Не мисля, че е самоубийство. По всичко личи, че е планирано убийство”, коментира колегата ѝ Аджаз Хан. 

 

Нейната приятелка Камия Пунджаби намекна за насилие. Според нея актрисата имала рани по бузите и носа

 

Родителите на гаджето Сингх имат друго обяснение: „Пратиша Банерджи бе с финансови проблеми. Печелеше добре, но все нямаше пари”, каза пред медиите майка му.

 

В “Малката булка” Банерджи играеше порасналата героиня Ананди, омъжена още като невръстно дете. По средата на сериала обаче тя бе сменена от друга актриса - Торал Распутра. Известна бе и с участието си в индийския вариант на “Биг Брадър”.

 

Филмовата звезда започнала връзка със Сингх през ноември 2015 г. Кроели планове за брак и дори си поръчала на дизайнера Рохит Верма сватбена одежда в индийски стил. Според нейни близки обаче връзката им куцала. Ако не за убийство, те винят приятеля ѝ, че я е тласнал към самоубийство

 

“Биеше я, построянно бе разстроена и плачеше, беше в тежка депресия”, разказват близките. Очевидци разказват, че ѝ посягал и на публични места.

 

В деня на смъртта ѝ съсед я чул да плаче, но не звъннал на вратата, за да не я безпокои. Часове преди да си отиде от този свят, Пратиша Бенерджи написала в социалната мрежа: “Дори и след смъртта си няма да отвърна лицето си от теб.” 

 

Това кара разследващите да мислят, че актрисата е решила да сложи край на живота си заради мъката по любимия. От полицията изключиха вариант убийство. Пратиша силно ревнувала Рахул от бившата му приятелка Салони. Според клюката той дори я е изоставил заради старата си изгора.

 

“Обичах я. Исках да се оженя за нея. И сега я смятам за моя съпруга. Ако не бях излязъл в петък, това нямаше да се случи”, контрира слуховете Рахул Радж Сингх. 

 

Близката приятелка на екранната Ананди - Сара Хан, разкри, че тя наскоро е направила два неуспешни опита за самоубийство. Спасила я е бившата ѝ прислужница. Жената, която сега работи при Сара, разкрила, че през последните два месеца Пратиша се нагълтала с лекарства, а по-късно е опитала да се хвърли през балкона. В Боливуд коментират, че актрисата е имала нужда от помощ, но никой не се загрижил да я насочи към психолог. 

 

В неделя тялото на Пратиша бе изнесено от моргата на болницата в Мумбай за кремация в Ошивара. Като в сериалите, чиято героиня бе, придружаваха я тълпи плачещи приятели и почитатели. Актрисата Моуни Рой дори припадна и се наложи да я носят.

 

Родителите на покойницата настояли тя да бъде в булчински одежди, защото преди самоубийството говорела само за сватбата си. На церемонията майката се разплака и сподели, че Пратиша я помолила да се видят преди два дни, защото била притеснена за нещо. Но жената не могла да дойде заради ангажименти.