Индийски актьори обвиняват годеника на Пратиша Банерджи за смъртта ѝ

 

Появиха се съмнения около смъртта на индийската актриса Пратиша Банерджи, позната на българската публика като звездата от сериала "Малката булка". 

 

Още по темата

Викаш Гупта, едно от големите имена в кино и ТВ индустрията на Боливуд и близък приятел на трагично загиналата актриса, твърди, че тя е била убита. Той публикува в социалната мрежа Facebook "Кърваво писмо", в което открито изразява подозренията си. Гупта помества и снимки от аутопсията на 24-годишната звезда, на които се виждат синини и кръвонасядания. Към манифеста на продуцента са се присъединили с подписите си още куп индийски звезди от сериалите - Сидхарт Шукла, Ада Хан, Леена Диас, Смита Бансал.

 

В документа приятелите на Пратиша заявяват, че според тях полицията е била заблудена, медиите и обществото - също. И разказват своята версия за живота, любовта и проблемите на Банерджи.

 

"Ако Пратиша се е самоубила, защо лицето ѝ е издрано и по него има синини? Те се виждаха съвсем ясно върху тялото ѝ. Всички говорят, че уж се е обесила, а медиите в Индия твърдят, че става дума за злополучна любов между нея и Рахул Радж Синк. По време на кремирането и ритуала, който го предхождаше, ясно се виждаха раните - те могат да бъдат получени само при удари по носа и бузите. Едва сега ги видяхме и снимахме. Информирахме всички за тези белези, за късния нощен пост, който е изпратила, преди да бъде намерена мъртва, когато е молела за помощ и да бъде измъкната от тази връзка. Информирахме за съобщението, което е изпратила на Камай Пенджаби - жената, с която Рахул й изневеряваше. Искахме отговор от къде са следите по лицето й, ако се е обесила. Това не беше прекрасна връзка, както всички я представят. Едно щастливо момиче не решава да се самоубие", твърдят Гупта и компания.

 

Ден преди това излезе информация, че различни видове лекарства, голямо количество алкохол и късове от цигари с неустановен произход са открити в къщата на Пратиша Банерджи. Това съобщава "Хиндустан таймс", цитирайки източник от полицията на Мумбай. Партньорът на красивата актриса, която се самоуби на 1 април, е споделил по време на разпита, че Пратиша в последните дни пиела много. Скандалите между тях били по този повод. Екип от шест полицейски служители, включително една жена, са извършили огледа в жилището на Банерджи.