"Аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната", заяви проф. Колев

 

„Ваня Георгиева ми каза, че е започнала да прави масажи и допълнително си докарва добър доходи. Аз я питах дали може на мен да ми направи масаж и ако съм доволен, ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги”, заяви пред Нова проф. Николай Колев, който беше уволнен дисциплинарно от НСА. 

Още по темата

 

Аз проявих една наивност, аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната, не съм и допускал, че аз мога да съм герой в една телевизия”, твърди той. „Нито съм се обаждал в хотела, нито съм плащал за него. Не съм имал съмнение, че в хотелската стая няма да ми бъде извършен масаж”, категоричен е проф. Колев.

 

„Ваня ми каза, че иска да завърши НСА и че има няколко невзети изпита. Попита ме дали мога да й помогна да си вземе изпитите, но аз й казах, че не мога, защото не преподавам тези предмети”, твърди проф. Колев.

 

Той ще настоява за експертизи, които да установят автентичността на записите, излъчени в „Господари на ефира”. Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията.

 

Адвокатът му Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа. Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.

 

Цялото интервю с проф. Николай Колев гледайте във видеото!