Благодарение на баба ми и дядо ми аз се занимавам все още с музика, сподели певицата

 

"Благодарение на баба ми и дядо ми аз се занимавам все още с музика, защото родителите ми в един момент бяха много заети с техния професионален път и ме бяха оставили на грижите на баба ми и дядо ми. Баба ми дори се пенсионира, за да може да ме гледа", разказа Поли Генова в студиото на „Здравей, България”, дни след като спечели четвъртото място на конкурса  „Евровизия” с песента си „If Love Was a Crime”.

 

"Майка ми беше решила, че ще се занимавам със съвсем различни неща. Аз бях много силна по английски език и тя беше начертала моя път в английска гимназия и американски колеж. Аз се опълчих на майка ми, за да уча в Музикалното училище", спомни си тя. Родителите на Поли не са професионални музиканти. Майка й е архитект, а баща й работи на летището.

 

Човекът, който пръв забелязва таланта на Поли е Виктория Финци, която все още работи в  „Бон-Бон” . "Бях много болнава и не ме пускаха на нормална детска градина. Затова преди обяд ходих на някакви занимания. Там Виктория Финци преподаваше музика и различни музикални дисциплини. Тя посъветва майка ми и баща ми да ме заведат на прослушване. Тогава бях на 4 години", спомни си Поли. 

 

 

„Все още съм в една вихрушка от емоции. Още не мога да осъзная какво точно се случи, но се чувствам все по-добре”, сподели тя. 

 

„За мен и целия ми екип беше много важно да представим достойно България и да сме спокойни, да сме щастливи на сцената, да се чувстваме добре. За мен е много важно това, което правя, да е на високо ниво и да е качествено”, обясни Поли.