Вижте останалите сигнали, излъчени в ефира на Нова

 

Шумни празненства в пловдивския квартал "Шекер махала" смущават живеещите в района. За това сигнализира зрител на Нова в рубриката "Моята новина".

 

"Европейският" град Пловдив - на 100 метра от КАТ! Шумът, който се вдига, е неописуем и в конкретния ден - понеделник, е от обяд до... не знам кога. Решават за бурките, а на това не обръщат внимание", пише Боряна Добрева. 

 

Междувременно Агенция "Пътна инфраструктура" обеща да бъде премахната изкуствена неравност на път след зрителски сигнал в рубриката "Моята новина". 

 

"Необозначен легнал полицай се намира на международен път с ограничение 90 км/час и маркировка, разрешаваща изпреварване. Намира се преди село Долно Брястово, област Хасково. Съоръжението създава предпоставки за пътни инциденти и представлява опасност за участниците в движението", пише зрителят Владимир Цеков. 

 

В отговор от Пътната агенция уточниха, че тази изкуствена неравност е изградена от община Минерални бани без разрешение и без да е съгласувана. Поет е ангажимент "гърбицата" да бъде премахната във възможно най-кратък срок. 

 

Също от шум, но от друг вид, се оплаква зрителят Ясен Кременлиев. 

 

"В столичния квартал "Люлин 10" общината коси тревните площи от 14:00 до 16:00 часа. Сами можете да се убедите какъв е шумът! Просто нетърпима глупост, за която накрая пак ще окаже, че трябва да сме благодарни", пише той.