Не пропускайте филмите „Принцът и аз: Приключения в рая” от 12.50 ч. и „Летателен план” от 15.00 ч. по Нова

Две истории, посветени на битките в името на любовта, ще покорят ефира днес следобед. Кино маратонът по Нова започва в 12.50 ч. с романтичната комедия „Принцът и аз: Приключения в рая”, за да разкаже за сватбата на принцеса Мира. Сред почетните гости са крал Едуард и кралица Пейдж, които обаче разбират, че принцесата не е щастлива от уредения си брак. Бъдещата булка е влюбена  в друг мъж, който е собственик на слон. Когато се разкрива близостта между двамата, той е хвърлен в затвора, а слонът изчезва в джунглата. Всички се впускат в приключението, за да намерят слона и да докажат, че истинската любов триумфира над всичко.

В своята голяма битка се впуска и актрисата Джоди Фостър в трилъра „Летателен план” от 15.00 ч. по Нова. Героинята й Кайли Прат се изправя срещу най-страшния кошмар на всяка майка, когато шестгодишната й дъщеря изчезва по време на презокеански полет. Кайли може да разчита само на здравия си разум, за да разбули мистерията и да спаси своето дете.

Не пропускайте филмите днес следобед – „Принцът и аз: Приключения в рая” от 12.50 ч. и „Летателен план” от 15.00 ч. по Нова.