Гледайте „Дневниците на принцесата 2: Кралски бъркотии” от 20.00 ч. по NOVA

Актрисата Ан Хатауей продължава забавното си пътешествие в света на необичайните аристократични порядки в комедията „Дневниците на принцесата 2: Кралски бъркотии” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата е продължение на изключително успешния филм „Дневниците на принцесата”, разказващ за тийнейджърката Миа, която открива, че има кралски произход и е призвана да стане престолонаследница на малко европейско кралство. Режисьор отново е комикът Гари Маршал, а Хатауей отново си партнира с носителката на Оскар Джули Андрюс.

Във втората част на филма Миа е готова да приеме ролята си на принцеса на Женовия. Скоро след като заживява в кралския дворец с баба си – кралица Кларис, тя обаче научава, че дните й като принцеса са преброени. Миа трябва да захвърли тиарата си и да я замени с короната. Не стига, че подготовката да управлява е тежка, а и се увеличават изискванията към нея – според женовийските закони принцесата трябва да се омъжи, преди да бъде коронясана. Сега Миа е преследвана от върволица ухажори и всеки иска да стане нейният крал. Търсенето на младоженеца предизвиква комедийни ситуации и усложнения.

Дали Миа ще открие своя принц? Гледайте комедията „Дневниците на принцесата 2: Кралски бъркотии” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.