Гледайте хитовия криминален екшън „Беззаконие” от 22.20 ч.

Холивудските звезди Том Харди, Шая Лебьоф, Гай Пиърс, Джейсън Кларк и Гари Олдман ще започнат най-жестоката гангстерска война в премиерния за българския ефир криминален екшън „Беззаконие” тази вечер от 22.20 ч. по NOVA. Филмът е адаптация на биографичния бестселър на Мат Бондурант, в който писателят разказва живота на своя дядо. Зад екранизацията стои тандемът на световно известния певец и сценарист Ник Кейв и режисьора Джон Хилкоут, нашумял с филма си „Пътят”. Това е вторият съвместен проект на дуото след култовия уестърн „Предложението”.

Историята в „Беззаконие” се фокусира върху голямо семейство, което живее в щата Вирджиния през 30-те години на миналия век – епохата на Сухия режим и джаза. Семейният им бизнес е свързан с незаконен превоз и продажба на алкохол. Основните действащи лица са тримата братя Бондурант – Форест, Хауърд и Джак. Безкомпромисни в действията си, младите мъже оформят мащабен незаконен бизнес и се превръщат в основни мишени не само на полицейските служби, но и на конкурентни престъпни синдикати...

Дали тримата братя ще оцелеят в заобикалящия ги престъпен свят? Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир криминален екшън „Беззаконие” тази вечер от 22.20 ч. по NOVA.