Гледайте научнофантастичния трилър на Стивън Спилбърг тази вечер от 22.40 ч. по NOVA

Звездата Том Круз се сблъсква с неочаквана извънземна инвазия в номинираният за три награди „Оскар” научнофантастичен трилър „Война на световете” тази вечер от 22.40 ч. по NOVA. Лентата е екранизация по едноименната класика на Хърбърт Уелс, а зад реализацията ѝ стои един от най-титулуваните режисьори на Холивуд – Стивън Спилбърг. Сред звездите във филма са Дакота Фанинг, Миранда Ото, Тим Робинс и Джъстин Чатуин.

Том Круз влиза в ролята на Рей Фериър - разведен пристанищен работник и съвсем не идеален баща. Когато бившата му жена и новият й съпруг оставят при него подрастващия му син Роби и малката му дъщеря Рейчъл за гостуване през уикенда, неочаквано се разразява странна и мощна гръмотевична буря. Това, което следва, е изключителната битка за бъдещето на човешкия род през очите на едно американско семейство, което се бори да оцелее, бягайки от извънземната армия на убийците триподи, които унищожават всичко по пътя си…

Дали  Рей Фериър ще успее да спаси своето семейство? Не пропускайте развръзката в научнофантастичния трилър „Война на световете” тази вечер от 22.40 ч. по NOVA.