Не пропускайте култовата комедия „На Уонг Фу, с благодарности!” днес от 15.00 ч. по NOVA

Патрик Суейзи, Уесли Снайпс и Джон Легуизамо поемат на едно пътешествие, което ще разкрие техните непознати лица в номинираната за две награди „Златен глобус” комедия на „На Уонг Фу, с благодарности!” днес от 15.00 ч. по NOVA. Лентата е придобила култов статус и завладява сърцата на зрителите със закачливия начин, по който подлага на преосмисляне стереотипите за различните в нашето общество.

Патрик Сеуйзи влиза в ролята на известната драг кралица Вида Бохем. Заедно с дубльорката си Ноксима Джаксън (Уесли Снайпс) Вида печели конкурс за драг кралици в Ню Йорк и пътуване до Холивуд. Когато обаче Мис Чи Чи Родригес (Джон Легуизамо) се разстройва, че е загубила конкурса, състрадателната Вида осребрява самолетните билети, така че и тримата да могат да си направят екскурзия на Запад. Филмът се превръща в една странна история за пътуването на трима приятели, които прекосяват Америка в лъскава жълта кола, за да преоткрият себе си...

Не пропускайте да се посмеете с приключенията на Патрик Суейзи, Уесли Снайпс и Джон Легуизамо в „На Уонг Фу, с благодарности!” днес от 15.00 ч. по NOVA.