Гледайте романтичната комедия „Агенция „Купидон” днес от 12.30 ч. по NOVA

Звездата от сериала „До смърт” Джоли Фишър ще се превърне в мачмейкър, за да открие истинската любов в романтичната комедия „Агенция „Купидон” днес от 12.30 ч. по NOVA.

Фишър влиза в ролята на Ив Ловът - водеща на телевизионно предаване и работохоличка, чиито личен живот е пълна каша, изпълнена с провалени връзки. Малко преди поредния ден на свети Валентин тя ненадейно се запознава с Върнън Гарт, който твърди, че работи за агенция „Купидон” и може да ѝ помогне. Ив Ловът е скептична към неговото предложение, но постепенно започва да се убеждава, че Върън може би наистина е древноримския бон на любовта, тъй като знае подробности за личния ѝ живот, които са неизвестни дор на най-близките ѝ. Ив решава да приеме неговата оферта - ако тя намери три двойки, които успеят да се влюбят преди деня на свети Валентин, ще бъде възнаградена и ще срещне любовта на живота си.

Дали Ив ще успее да изпълни своята мисия и да срещне любовта? Гледайте романтичната комедия „Агенция „Купидон” днес от 12.30 ч. по NOVA.