Гледайте култовата романтична драма тази вечер от 22.50 ч. по NOVA

Райън Фелипе, Сара Мишел Гелар и Рийз Уидърспун се впускат в изкуството на съблазняването в романтичната драма „Секс игри” тази вечер от 22.50 ч. по NOVA. Лентата се е превърнала в една от най-култовите екранизации на вечния роман на Лакло „Опасни връзки” благодарение на усета на режисьора Роджър Къмбъл, който пренася фабулата в съвремието и доказва, че класическите произведения винаги вълнуват публиката с непреходните си теми. За невероятното преживяване допринася и добре подбрания актьорски състав, а химията между Райън Фелипе и Рийз Уидърспун е повече от очивидан и обяснява защо този филм бележи тяхната връзка и брак.

Райън Фелипе и Сара Мишел Гелар се събират отново на екран след „Знам какво направи миналото лято”, за да влязат в образите на Катрин и Себастиан – двама млади, но коварни тийнейджъри от висшето общество на Манхатън, които постоянно кроят интриги. Помежду си те сключват дяволски облог за сексуален заговор, без ясно да отчитат последствията, до които може да се стигне. Катрин и Себастиан са решени да се подиграят с наивната Сесил Колдуел и девствената Анет Харгроув. Това е своеобразно отмъщение на Катрин, която е зарязана от гаджето си Кот Рейнолдс заради Сесил. Решена да си отмъсти, Катрин предизвиква Себастиан да унижи Сесил, като я обезчести и изостави…

Какви ще са последствията от този заговор? Не пропускайте развръзката в романтичната драма „Секс игри” тази вечер от 22.50 ч. по NOVA.