Гласувайте за новите пет предложения в кампанията на Facebook страницата на KINO NOVA

Супрегерои и митични истории изпълват четвъртата седмица на „Великият понеделник” по KINO NOVA. Никълъс Кейдж е готов да продаде душата си на Дявола, за да постигне своите цели в невероятния фентъзи трилър „Призрачен ездач”, но дали тази сделка ще му осигури гласовете на кино феновете, ще разберем следващия понеделник, 8 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

В четвъртата седмица на кампанията „Великият понеделник” епична битка за спасението на човечеството и гласовете на зрителите повежда и зашеметяващият фантастичен екшън „Аз съм номер четири”, дело на създателя на кино поредицата „Трансформърс” Майкъл Бей и Ди Джей Карузо, доказали се като ветерани в sci fi жанра. Любителите на мистериозни трилъри могат да гласуват Джерард Бътлър пък е готов да даде урок по библейско отмъщение и да стовари своя гняв върху Джейми Фокс в изпълнения със съспенс екшън-трилър „Смъртоносен противник”. Претенденти за зрителския вот са Дуейн Джонсън – Скалата и Чанинг Тейтъм, които се завръщат заедно с Брус Уилис, за да покажат на какво е способен най-опасният спец отряд в света в „G.I. JOE: Ответен удар”. Чанинг Тейтъм е главен герой и в една от съвременните любовни истории, превърнали се в мит – „С дъха на канела”. В романтичната драма си партнира с Аманда Сийфрийд, за да екранизират едноименния бестселър на Никълъс Спаркс под вещата режисура на Ласе Халстрьом.

Феновете могат да изберат своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 8 август, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Това лято „Великият понеделник” протича под мотото „Зрителят печели”, докато играе и се забавлява в специално създаденото Facebook приложение на KINO NOVA. Всяка седмица участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA