„Големият джакпот” се тегли тази сряда от 19.45 ч. по NOVA

Рeкopдeн джaкпoт в paзмep нa 9 400 000 лeвa oчaквa участниците в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” на Национална лотария тази сряда. Огромната печалба може да сбъдне и най-смелите мечти на късметлията, който познае печелившите числа и страна на монета.

Седемцифрената сума не спира да привлича хиляди българи към лото пунктовете. Миналата седмица четирима късметлии уцелиха петици и бяха съвсем близо до натрупаните милиони.

Как участниците подбират числата, на които залагат в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”? Голяма част от тях посочват, че имат любими числа, с които играят постоянно. Най-често това са рождени дати и важни събития в живота им. Част от лото играчите дори имат късметлийски ден, в който пускат своите комбинации с числа и страна на монета.

Албена Димитрова от град Варна беше на крачка от джакпота в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”. Късметлийката уцели пет от печелившите числа и страната на монетата. При попълването на фиша се е доверила на зодиакалните числа, посочени в хороскопа й.  

„Прочетох статия във вестника за щастливите числа на зодията ми и реших да ги пусна”, разказа Албена. Тези числа наистина донасят щастие на късметлийката и увеличават бюджета ѝ със страхотна печалба от 5 040 лева. 

Кои са числата на късмета, които могат да донесат 9 400 000 лева на някого, ще разберем при тяхното изтегляне в игpaтa „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ тази сряда, 3 август, е от 19.45 ч. по NOVA.