Новите филмови предложения във „Великият понеделник” са вече онлайн на Facebook страницата на KINO NOVA

Мистерии и заговори оплитат петата седмица на кампанията „Великият понеделник” по KINO NOVA. Крис Пейн прави своя дебют в света на задкулисните игри като най-известният шпионин от романите на Том Кланси в екшън-трилъра „Джак Райън: Теория на хаоса”. Младшият агент на ЦРУ ще разкрие заговор за мащабна терористична атака, подготвяна от Кевин Брана, а на помощ ще му се притекат Кевин Костнър и Кира Найтли. Дали Крис Пейн ще се справи със своята мисия, ще решат зрителите със своя вот във „Великият понеделник”.

Почитателите на качественото кино могат да подкрепят със своите гласове и разследването на Жан Рено и Венсан Касел, които са на път да разкрият зловещо съзаклятие на мистично тайно общество в криминалния психотрилър „Пурпурните реки”. Жертви на заговор са и главните герои в класиката на режисьора Гай Ричи „Две димящи дула” с участието на Джейсън Стейтъм, Вини Джоунс, Ник Морън и Стинг.

Сред заглавията в кампанията тази седмица е и хорорът „Нощта на ужасите”, която е съвременен римейк на класиката от 1965 година, а главната роля е поверена на Колин Фарел. Зрителите могат да гласуват също за номинираната за „Златен глобус” забавна анимация „Колите 2”.

Феновете могат да изберат своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 22 август, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Това лято „Великият понеделник” протича под мотото „Зрителят печели”, докато играе и се забавлява в специално създаденото Facebook приложение на KINO NOVA. Всяка седмица участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA