Инцидентът се е случил в местността Харамията

Петима души са пострадали при инцидент на пътя между Варна и Бургас в местност Харамията. Това съобщи Агенция "Фокус" по данни на пресцентъра на ОДМВР – Варна.

Инцидентът е станал около 13.30 часа, с участието на три автомобила. По първоначална информация 28-годишен водач от Варна губи контрол над автомобила и последователно блъска останалите две коли, пътуващи в посока Бургас.

55-годишен водач на третия автомобил от Ямбол е откаран в тежко състояние в болнично заведение, където по-късно е починал. Неговата спътница е настанена за оперативно лечение с фрактура на лакът. Водачът на първия лек автомобил и пътничка от същия автомобил (27-годишна жена от Варна) са настанени за лечение с фрактура на коляно и травма на корем и фрактура на глезен. Малолетно момче, пътуващо във втората лека кола е получило контузия на кръст. Няма опасност за живота на четиримата.

Изясняват се причините и обстоятелствата довели до инцидента. По случая е образувано досъдебно производство. Движението в посока Бургас е нормализирано.