Продукцията се снима със средствата на киното, които са решаващи за качествената визия на най-успешния сериал на медицинска тематика у нас

“Маските падат в буквалния и преносния смисъл, героите ще търпят огромно развитие. Изключително интересен ще бъде образът на Мария Кавърджикова, която ще покаже буйната си страна след сезон на смирение“, разказа сценаристът на “Откраднат живот” Христина Апостолова. “Продукцията е заснета със средствата на киното, които са решаващи за качествена визия на сериала. Екип от над 200 души стои зад реализацията му и всеки от тях дава най-доброто от себе си, за да превърнем “Откраднат живот” в един наистина стойностен и качествен продукт за българския пазар“, допълни продуцентът Евтим Милошев.

Снимки от пресконференцията и снимачната площадка на "Откраднат живот" вижте тук

“До момента са заснети над 3360 сценарни страници, участвали са 6 режисьори - за трима от тях това е дебют, а в снимачния процес са се включили 427 реални актьори. Ако снимахме на лента, щяхме да сме използвали над 900 000 метра“, тази интересна статистика предостави продуцентът и сценарист на сериала Иван Спасов, който заедно с колегите си представи най-интересното от изминалите и предстоящите снимки, по време на специална среща с медиите в МБАЛ “Св. Кирил”. Актьорите влязоха отново в ролята на лекари за специални прегледи за журналистите, коментирайки любопитни моменти от ексклузивната прожекция на първи епизод. Сред новините, които екипът обяви, е и заснемането на видео към песента на дует “Авеню“ – “Лъжи“, която ще бъде част от новия сезон. “Още от първата среща с Dream Team Productions разбрахме, че гледаме в една посока и имаме една идея – да създадем иновативна българска продукция на медицинска тематика“, коментира програмният директор на NOVA, Антоний Мангов.

Един от най-интересните и забавни случай, развили се в МБАЛ “Св. Кирил“ ще бъде представен от двамата големи български комици -  Марин Янев и Стефан Мавродиев, които ще въвлекат персонала на болницата в поредица колоритни случки.  

Утрешният ден на отворени врати в МБАЛ “Св. Кирил“ ще даде възможност на всички истински фенове да надникнат зад кадър в “Откраднат живот“, между 8.30 и 12.00 ч., а вечерта почитателите ще видят и първия епизод на дългоочаквания втори сезон на сериала, който ще бъде излъчван всяка седмица от вторник до четвъртък в 21:00ч. по NOVA.

Истината ще започне да се прокрадва в решенията на героите още в първите три епизода от новия сезон на “Откраднат живот“. Доктор Иван Генадиев ще пропътува през времето в осмисляне на направения избор и последвалите го грешки, а Евгения Генадиева ще се отправи по нов път в опит да си отговори кой всъщност е нейния съпруг и какво остава недоизказано.

Д-р Захариев ще се окаже в центъра на кризисна ситуация, която ще застраши стотици животи. С нови машинации Захариева ще се опита да го убеди, че Галя е изчезнала научавайки неприятни факти от неговото минало. Александър Василев ще се изправи лице в лице със следователите, които ще се постараят да разплетат историята с починалата родилка и унищожените доказателства за смъртта й. В своето отмъщение Калин Генадиев ще продължи да провокира хора и обстоятелства срещу Алекс, жертвайки дори и името на баща си в ожесточената битка за Биляна.

Не пропускайте старта на втори сезон на „Откраднат живот“ - утре вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook