Детската мечта на певицата е да бъде хирург

Биляна и Алекс ще имат незабравима среща с певицата Мария Илиева в епизодите на сериала "Откраднат живот" тази седмица по NOVA. В репортаж от "На кафе" стана ясно, че поп звездата ще има специална мисия в епизод на хитовата продукция. 

"Огромен фен съм на сериала. Чакала съм го много време, не само за да видя актьорския състав, който е много убедителен, но и защото е на тема, която искрено ме вълнува. Моята голяма несбъдната мечта е да бъда хирург", разказа изпълнителката. Тя обясни още, че се радва, че в ефира се е появил български сериал, който успешно обвързва медицинската тематика с човешките отношения.  

По темата

"Освен новите локации, зрителите ще видят и нови взаимоотношения", разказа Радина Думанян по време на снимките в новия апартамент, който беше представен за първи път в бекстейдж видеото.  

В предстоящия епизод тази вечер д-р Биляна Захариева ще направи най-романтичното предложение на Алекс Василев. Същевременно доктор Захариев ще се бори за живота на детето си, като дори ще му се наложи да се изправи пред майката на Галя. Виолета няма да пропусне нова възможност да осуети спасяването на Стилянова и нейното дете. Калин Генадиев ще се озове в морална дилема, която ще изненада и самия него. 

Не пропускайте четвърти епизод от втори сезон на "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.  

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот”, можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.