Водещите на сутрешния блок интервюират д-р Василев

Водещите на "Здравей, България" Ани Цолова и Виктор Николаев ще участват в хитовия сериал "Откраднат живот" тази вечер по NOVA. Най-известната поредица на медицинска тематика у нас ще постави Ани и Виктор в добре познатата им роля на журналисти. Водещите са твърдо решени да разкрият истината за медицински казус и задават безмилостни въпроси на д-р Василев в студиото на сутрешния блок на NOVA.

По темата

Двамата разкриха, че сред големите предизвикателства за тях е да са пред камера с готови реплики по сценарий. Ани и Виктор не скриха и сценичната си треска преди началото на снимките. Вижте във видеото какво засне екипът на "Здравей, България" зад кулисите на сериала. 

В премиерния епизод на сериала тази вечер Евгения ще продължи да провокира д-р Генадиев със спомени от миналото на фона на необичайна вечеря. Виолета Захариева ще премине още една граница в битката за своя съпруг, заплашвайки живота на д-р Стилянова и бебето, а д-р Камбуров ще направи интересно разкритие за раждането на Алекс.

Как ще се справи Алекс Василев с лекарската позиция? Ще издържи ли д-р Стилянова критичните часове след операцията? 

Не пропускайте пети епизод от втори сезон на "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.