Не пропускайте големия купон в чест на боксовата легенда във VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по NOVA

Железният Майк Тайсън прекрачи прага на най-известната Къща в България. Легендата на световния бокс се присъедини към звездната компания, за да стане част от юбилейния сезон на VIP Brother, а зрителите проследиха на живо първите реакции на Съквартирантите от епичната среща в ефира на NOVA.

"Обичам да създавам развлечение на хората и да ги гледам как се забавляват", разкри Майк Тайсън пред Ники Кънчев. Шампионът не знае какво го очаква в Къщата на Big Brother, но е убеден, че ще победи в "битките вътре" и ще си изкара страхотно.

Снимки от влизането на Майк Тайсън в Къщата вижте тук

Съквартирантите бяха напълно неподготвени за срещата със световноизвестния боксьор, а изненадата, когато той влезе през вратата, беше изключително голяма за тях. Тайсън обаче бързо беше приобщен от шокираните звезди и много скоро след влизането си сподели масата им. Как ще продължи първата вечер на железния Майк в Къщата и какви изненади ще е подготвил Big Brother на Съквартирантите, зрителите ще видят в дейли епизода във вторник.

В живото предаване Съквартирантите имаха възможност да гледат номинациите заедно със зрителите. Силни думи и жестоки обвинения заваляха от екрана, а какви ще бъдат последствията и дали тези номинации за пореден път ще пренаредят пластовете на взаимоотношенията, предстои да разберем. Номинираните Съквартиранти тази седмица са Жана, Явор, Емануела, Борислав, Миглена и Рени, а кой от тях ще напусне шоуто, зависи изцяло от зрителите.

Някои от звездите прекараха и първата си нощ като пациенти в лудницата на Big Brother. Скоро след влизането си в нея първоначалната еуфория премина и беше изместена от противоречия и борба с неудобствата. Лара и Глория влязоха в пряк конфликт, а дали това е началото на дълготрайна вражда, ще стане ясно съвсем скоро.

Не пропускайте големия купон на Майк Тайсън със Съквартирантите във VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg