Футболната легенда се класира на седмо място в юбилейния сезон на риалитито

“VIP Brother ми донесе прекрасни емоции, които дължа на участниците психолози в него. Аз съм спечелил всичко в моя живот. Участвах в предаването с олимпийския девиз “По-важно е да участваш, отколкото да спечелиш”, но мисля, че повече спечелих, отколкото изгубих”, сподели Вальо Михов пред камерата на “На кафе” броени минути след като излезе от Къщата два дни преди големият финал на най-популярното риалити в България.

Футболната легенда разкри, че най-хубавият му момент в Къщата е бил, когато Big Brother му е помогнал да изненада дамите рожденички – Жана Бергендорф и Лили Вучкова. “Жената е нещо свещено за мен”, разкри Вальо Михов и сподели, че чака с нетърпение срещата със съпругата си.

Какво още разказа Вальо Михов за преживяванията си в Къщата, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте последния дейли епизод тази вечер, както и големият финал на VIP Brother този петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg