Не пропускайте големият финал на VIP Brother този петък от 20.00 ч. по NOVA

Звездата на Рени залезе от Къщата на Big Brother само 24 часа преди големия финал на шоуто, заемайки почетното шесто място в юбилейния му сезон. Утре вечер от 20.00 ч. на големия  финал на VIP Brother за титлата “Любима звезда на България” ще се борят Миглена, Емануела, Ути, Христо и Борислав.

В последния дейли епизод за сезона зрителите видяха равносметките на финалистите, желанията за победата, моментния мир в Къщата и бързото му разпадане. Миглена за първи път открито заяви, че желае някой от нейния лагер да се окичи с титлата “Любима звезда на България” само за да види недоволните изражения на останалите.

Big Brother даде възможност на финалистите да останат насаме с мислите си и да определят кои са хората в Къщата, които искат да помолят за прошка. След 60 дни на тежки битки и яростни войни Ути, Христо, Борислав и Миглена избраха да потърсят прошка от останалите, а отявлените врагове Ути и Емануела дори скрепиха момента с прегръдка. Еми, Рени и Вальо на свой ред решиха, че нямат грехове към Съквартирантите си и те не заслужават молбата им за прошка.

След напускането на Вальо Михов снощи крехкият мир в Къщата отново беше безвъзвратно изгубен. Ути и Миглена влязоха в конфликт, след което оределият лагер на „интелектуалците” избра да прекара вечерта в спалнята на Ути, докато Еми, Меги и Боби се уединиха в “терариума”. Битката и желанието за победа стават все по-жестоки, а след по-малко от 24 часа най-важният въпрос този сезон ще получи своя отговор и зрителите ще изберат новата “Любима звезда на България”.

Не пропускайте големият финал на VIP Brother този петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg