Брокерът на холивудските звезди на посещение в България

Какво ще направите, ако Джони Деп се появи на прага ви и помоли за малко захар? Това вече не е толкова невъзможно, колкото изглежда на пръв поглед. Особено, след като брокерът на най-известните и богати хора в света пристигна на посещение у нас.

По темата

Крис Дийц и неговият екип помагат на холивудските звезди да си намерят нов дом - където и да е по света. А България вече е част от бляскавото портфолио на Дийц и нищо чудно съвсем скоро да се окаже, че имате нов съсед - и то не кой да е, а Мадона.

Сред клиентите на прочутия брокер са Брус Уилис, Стив Мартин, Майкъл Джордан, Джони Деп.

„Това, което отличава знаменитостите от не толкова известните, но много богати хора е отношението към личния живот. Звездите най-често искат техният живот да бъде изложен на показ. Или да си купят имоти, които преди това са били на други знаменитости. Докато най-богатите хора на света предпочитат да водят доста по-спокоен, по-тих начин на живот. Те не искат да парадират с това, че са толкова богати”, коментира Дийц.

Въпросът е има ли у нас къщи, отговарящи на капризите на Холивуд. Агенцията, партньор на Дийц на пазара на луксозни имоти у нас, твърди, че отговорът е „да".

Още по темата гледайте във видеото.