Двамата бяха забелязани да седят един до друг на концерта за 50-ата годишнина на независимостта

Принц Хари се срещна с Риана в Барбадос, съобщи Би Би Си. Британският престолонаследник се присъедини към поп звездата по време на честванията на 50-та годишнината от независимостта на родната й страна Барбадос, предаде Асошиейтед прес.

Риана поздрави принца, а той отвърна с: "Здравейте, радвам се да се запознаем".

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЗАПОЗНАНСТВОТО НА ПРИНЦ ХАРИ И РИАНА

Малко по-късно двамата бяха забелязани да седят един до друг на празничния концерт.

"Мислех, че ще се запозная с нея за първи път по време на концерт", споделил Хари.

През деня Риана носеше синя рокля, а маникюрът й беше в жълто - комбинацията от двата цвята формира флага на Барбадос. Вечерта певицата смени тоалета си.


​Принцът и певицата бяха на трибуната заедно с премиера на островната държава по време на концерт и на танцови изпълнения, отбелязващи отделянето на Барбадос от Великобритания. Кралската особа прочете приветствие от името на кралица Елизабет Втора. 
В него се казва, че Барбадос трябва с право да се гордее с неповторимата си култура и природни забележителности. 

"От 50 години Барбадос е страна с право на гордост заради своята жизнена култура, спортни постижения и естествената си красота, която привлича посетители от всички краища на света", каза пред публиката принц Хари.

Принцът произнесе приветствието пред 20 хиляди души на крикет игрището "Кенсигтън". Той призова присъстващите да не жалят усилия, за да посрещнат обединени предизвикателствата на нашето време, сред които са и климатичните промени.

Хари е на 2-седмично посещение в Карибския басейн, като неговата следваща спирка ще бъде Гвиана.